Thursday, June 19, 2008






Maxis @ hotlink... nama besh, tapi banyak problem... yg herannya problem terbaru nie ttg super
saver... Awal pagi 20hb, jam 12a.m, tt buat super saver talk pakej... Dalam Pakej itu, para pembeli akan mendapat mendail mana2 no maxis @ hotlink secara percuma selama 60 minit diantara pukul 12a.m hingga 9a.m dgn pembayaran sebanyak rm3. Masalahnya apabila tt sudah membeli, tetapi apabila tt membuat call kpd seseorang, x sampai 10min, terus dah terputus...
Heranlah jugak.... Dail *100# then terpapar baki tinggal lagi 3 sen, tersu check baki dlm amaun super saver, ada baki lagi 60 min? aik? Wat The Fcuk.. adeh...

Ada sesape pernah terjadi x? ada sesape yg ada solution x? Smlm jer dah rugi dkat baper puluh, CIS!! :snow39:

7 comments:

menteil said...

aku tak suka maxis..
tapi guna jugak..
hehe

framestone said...

pesanan penaja, xsemestinya bnde baik akan beri kebaikan kepad akita..kol pakai YM sudah la..jimat pe

Tukang Taip said...

haha....
asal nak guna celcom...
tapi nak buat mcmana... hampir semua kawan user maxis @ hotlink...
kalau kelantan besh...
ramai guna celcom..

framestone said...

tue la....pakai la pe2 pun...sume ade kelebihan n keburukannye..celcom nmpk cam ok..cume kekdg tue bile de gangguan..sure tensionnye

nk jimat terpakse pakai YM je

Fendy said...

tukar celcom . jatuhkan Ananda Krishnan.

*maaf ada unsur perkauman

Tukang Taip said...

pernah dgr juga cita ttg yg nieh...
tapi xtau lagi kesahihan cerita ini...
aper2 pun.... celcom banyak buat promosi gempak2...

nuruldalink...liteoflife said...

tu la..ade kawan aku sorang ni. buat la savers ok dapat. tapi after 1 hour patut dah trus off la kan ni tak dia sambung. yang mmber aku ni. orang tengah begayut mane nk tgk jam. alih2 dah bais gayut tgk balance abis disedut nyer hotlink. mmg aku bengang maca, cyal jerk dia cakap. tapi the day after.. bf aku buat ok jerk...lallalalallala
tapi rase cam mau tuka celcom tapi dah mmber seme pakai hotlink cemaner kah.wuhhuuu

Developed by Free CSS Templates Pimped for blogger by Blogger Templates